Prezentare

De mai bine de 50 de ani compania Bonzini produce o gamă de mese de fotbal populară atât generaţiei actuale cât şi generaţiei anilor 1960.

Principala preocupare a companiei este calitatea. Bonzini foloseşte materiale de înaltă calitate pe care le produce şi le asamblează în cadrul unei fabrici ce se întinde pe o suprafata de 4400 m2, dispunând de un efectiv de 37 de angajaţi. Compania produce aproximativ 5000 de mese de joc pe an, toate modelele fiind destinate utilizării personale cât şi în locurile publice.

85% din mesele de fusbal existente în Franţa sunt mese Bonzini.

30% din producţia Bonzini este exportată în peste 60 de ţări în întreaga lume.

Fabrica Bonzini Fabrica Bonzini Fabrica Bonzini

Istoric

Compania Bonzini a fost înfiinţată în anul 1927, fiind activă în producerea echipamentelor destinate utilizării în timpul liber.

La începutul anilor 1950, Bonzini şi-a dezvoltat gama de mese de foosball realizând modelul B53 în anul 1952. Prima masa de fotbal Bonzini B60 a fost realizată în anul 1959. Stilul acestui model cât şi materialele de calitate din care era realizat a făcut din acesta o adevarată legendă, mai mult de 125.000 de bucăţi fiind vândute până astăzi.

Modelul B90, model destinat utilizării personale, acasă, a ajuns şi el la un număr de 50.000 de bucăţi comercializate în cele 60 de ţări importatoare ale produselor Bonzini.

Istoria Bonzini Istoria Bonzini Istoria Bonzini

Bonzini este, de asemenea, partener al Federaţiei Franceze de Fotbal de Masa.